Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g Gouda, in Stücken
- 100 g Emmentaler, in Stücken
- 50 g Pinienkerne
- 100 g Cheddar, in Stücken
- 200 g getrocknete Tomaten, in Öl, abgetropft, Öl aufgefangen
- 250 g Cherry-Tomaten, halbiert
- 20 g Kapern
- 40 g Schalotten, geachtelt
- 50 g Olivenöl
- 80 g Rucola, grob zerzupft
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 3490 kJ / 837 kcal
- Eiwitten
- 24 g
- Koolhydraten
- 6 g
- Vetten
- 79 g
- Vezels
- 2.3 g
Alternatieve recepten
Brezen-Salat
25min
Käse-Kasseler-Salat
20min
Tomaten-Schinken-Schichtsalat
35min
Bloody-Mary-Salat
20min
Paprika-Salat
20min
Trauben-Käse-Salat
15min
Zupfbrot Flammkuchenart
45min
Tortellini-Salat
40min
Italienischer Brotsalat mit Cherry-Tomaten und roten Zwiebeln
30min
Brokkoli-Wurst-Salat
10min
Camembert-Preiselbeer-Aufstrich
10min
Knoblauch-Käse-Creme zum Dippen und Überbacken
10min