Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Beerenkaltschale
- 500 g Beeren, gemischt, frisch, nach Saison
- ½ Zitrone, unbehandelt, Schale abgerieben, Saft ausgepresst
- 400 g Orangensaft
- 15 - 20 g Zucker
- 1 Zimtstange
- 2 TL Speisestärke
Schneeklößchen
- 2 Eiweiß
- 30 g Zucker
- Wasser zum Kochen
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 653 kJ / 156 kcal
- Eiwitten
- 4 g
- Koolhydraten
- 30 g
- Vetten
- 1 g
Alternatieve recepten
Rote Grütze
30 Min
Stachelbeerkompott mit Mandelcreme
25min
Eisgugelhupf mit Beerensauce
8h 45min
Polentaecken mit Rhabarberkompott
3h 40min
Grüne Grütze mit Puddingcreme
3u.
Birnencreme
3h 30min
Holunderbeersuppe mit Grießklößchen
1u. 15min
Erdbeer-Heidelbeer-Grütze mit Holundersauce
4 Std.
Quarkkeulchen mit Zwetschgen-Ragout
1u.
Sächsische Quarkkeulchen
3u.
Rote Grütze Deluxe
30 Min
Fliederbeersuppe mit Grießklößchen
1u.