Apparaten en accessoires
Torta Rogel
Voorbereiding. 45min
Totaal 2u. 20min
12 raciones
Ingrediënten
Masa
-
360 g de harina de repostería
-
1 pellizco de sal
-
120 g de mantequilla fría, en trozos
-
80 g de leche
-
7 yemas de huevo
Montaje
-
450 - 500 g de dulce de leche pastelero
Merengue
-
2 claras de huevo
-
100 g de azúcar
-
1 pellizco de sal
-
4 gotas zumo de limón
Moeilijkheidsgraad
gemiddeld
Voeding per 1 ración
Natrium
152.4 mg
Eiwitten
7.5 g
Calorieën
1380 kJ /
330 kcal
Vetten
14.3 g
Vezels
1.1 g
Verzadigd vet
7.4 g
Koolhydraten
42.8 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Repostería. La vida es dulce
120 recepten
Spanje
Spanje
Misschien vind je het ook leuk...
Pastafrola de membrillo
2u.
Pastafrola de membrillo
2u.
Pascualina
1u. 45min
Tarta de limón y merengue
3u.
Alfajores Argentinos
1u. 10min
Tarta de ricota
4u.
Rogel
2u. 20min
Tarta de crema pastelera y fresas
2u. 15min
Pionono relleno de dulce de leche
50min
Alfajores rellenos de dulce de leche
1u. 50min
Dulce de leche pastelero
3u.
Pepitas
55min