Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 220 g de agua
- 25 g de levadura prensada fresca
- 70 g de aceite de oliva (y algo más para untar)
- 200 g de harina de fuerza
- 200 g de harina de repostería
- 1 cucharada rasa de sal
- Voeding
- per 1 unidad
- Calorieën
- 697 kJ / 167 kcal
- Eiwitten
- 3.61 g
- Koolhydraten
- 23.96 g
- Vetten
- 6.27 g
- Vezels
- 1.31 g
Alternatieve recepten
Pan de cañada (pan plano con aceite)
50min
Bollitos de aceite
40 Min
Molletes de Antequera
2h 45min
Rosquillas de pan con tomate y orégano
1h
Pan de molde
3 Std.
Panecillos con semillas de amapola
2 Std. 40 Min
Panecillos integrales con nueces y muesli
40 Min
Ensaimadas individuales
9 godz.
Panecillos de agua
2 Std.
Pan de molde sin corteza
2 Std. 20 Min
Panecillos tiernos para desayuno
2 Std. 20 Min
Focaccia de cherrys con hierbas provenzales
50min