Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 400 g de agua
- 15 - 20 g de levadura prensada fresca
- 1 pellizco de azúcar
- 500 g de harina de fuerza
- 80 g de aceite de oliva
- 2 cucharaditas de orégano seco
- ½ cucharadita de guindilla seca desmenuzada
- 1 cucharadita de sal
- 80 - 90 g de sardinas en aceite (escurridas y desmenuzadas)
- 100 g de cebolla en cuartos
- 60 g de pimiento rojo (en trozos de 3-4 cm)
- 60 g de pimiento verde (en trozos de 3-4 cm)
- 180 - 200 g de tomate en rodajas finas
- 300 g de queso gallego (tipo Arzúa-Ulloa) en rebanadas
- 10 - 12 aceitunas verdes sin hueso
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 2644 kJ / 632 kcal
- Eiwitten
- 22.6 g
- Koolhydraten
- 63.6 g
- Vetten
- 32.2 g
- Vezels
- 4.3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pizza rústica napolitana (parigina)
3 godz. 45 min
Calzone margarita con huevo
2 Std. 50 Min
Pan picnic de tres sabores
1h 30 min
Masa para empanada con levadura
1h 20 min
Masa para empanadillas
1h 40 min
Masa básica de pizza
1h
Pizza de patata con verduras
1 godz. 45 min
Pan rápido sin horno para bocadillos
1h
Empanadillas de Lorca
2 godz.
Calzone rellenos con calabacín, queso y jamón
1h 40 min
Pizza con borde relleno de queso
1h
Pizza cuatro quesos
1h 30 min