Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 400 g de agua
- 15 - 20 g de levadura prensada fresca
- 1 pellizco de azúcar
- 500 g de harina de fuerza
- 80 g de aceite de oliva
- 2 cucharaditas de orégano seco
- ½ cucharadita de guindilla seca desmenuzada
- 1 cucharadita de sal
- 80 - 90 g de sardinas en aceite (escurridas y desmenuzadas)
- 100 g de cebolla en cuartos
- 60 g de pimiento rojo (en trozos de 3-4 cm)
- 60 g de pimiento verde (en trozos de 3-4 cm)
- 180 - 200 g de tomate en rodajas finas
- 300 g de queso gallego (tipo Arzúa-Ulloa) en rebanadas
- 10 - 12 aceitunas verdes sin hueso
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 2644 kJ / 632 kcal
- Eiwitten
- 22.6 g
- Koolhydraten
- 63.6 g
- Vetten
- 32.2 g
- Vezels
- 4.3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Croissants de espelta rellenos de tomate y mozarella
1 Std.
Panecillos de leche rellenos de chocolate al vapor
3 godz. 35 min
Masa básica de pizza
1 Std.
Focaccia rellena
4h 20 min
Pan de maíz (Broa de milho)
3 Std. 30 Min
Pizza rústica napolitana (parigina)
3 Std. 45 Min
Ensaimadas individuales
9 Std.
Pizza con borde relleno de queso
1 Std.
Panzerotti a la romana
1 Std.
Pizza de patata con verduras
1 Std. 45 Min
Pizza diavola
2h 15 min
Focaccia de Puglia
1 Std.