Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Zweifarbiger Teig mit Kirschen
- 300 g Butter, weich, in Stücken
- 250 g Zucker
- 7 Eier
- 380 g Weizenmehl
- 1 Pck. Backpulver
- 30 g Kakaopulver
-
25
g Rum
of 25 g Milch - 2 Gläser Sauerkirschen (à 680 g), abgetropft
Belag und Fertigstellung
- 750 g Milch
- 2 Pck. Vanillepuddingpulver
- 50 g Zucker
- 20 g Vanillezucker, selbst gemacht
- 120 g Butter, weich, in Stücken
- 300 g dunkle Schokolade, 50 % Kakao, in Stücken
- 30 g Rapsöl
- Voeding
- per 1 Stück
- Calorieën
- 1685 kJ / 403 kcal
- Eiwitten
- 6 g
- Koolhydraten
- 41 g
- Vetten
- 23 g
- Vezels
- 1.1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Marmorkuchen
2 godz. 10 min
Pfannkuchen für jeden Tag
20 Min
Russischer Zupfkuchen
1 Std. 30 Min
Marmorkuchen
2 godz. 10 min
Basic-Cheesecake
10 Std.
Schaumkusstorte
3 Std. 45 Min
Apfel-Streusel-Kuchen vom Blech
4h 15min
Zitronenkuchen aus dem Varoma
2h 20min
Biskuit
1h 50min
Pizzateig
1h
Flammkuchen
1h 15min
Waffeln
20 Min