Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Salted Caramel Sauce
- 1 oz unsalted butter, cold, in 1 cube (approx. 1 in. x 1 in. x 1 in.)
-
9
oz sugar
of 9 oz brown sugar - 7 oz heavy whipping cream (min. 30% fat), divided
- 36 oz water, divided
- 1 tsp lemon juice
- 1 tsp salt
- 2 oz vinegar
Ice cream
- ½ vanilla bean pod
- 21 oz whole milk
- 7 oz heavy whipping cream (min. 30% fat)
- 1 oz sugar
- 6 egg yolks
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2034 kJ / 486 kcal
- Eiwitten
- 7 g
- Koolhydraten
- 40 g
- Vetten
- 33 g
- Vezels
- 0 g
In Collecties
Alternatieve recepten
French Macarons with Blueberry Jam
1h 30min
Meringue Ghosts
12h 25min
Chocolate Covered Cookie Stix
2 godz. 10 min
Antonio Bachour: White Chocolate Raspberry Almond Cake
14 Std. 30 Min
French Macarons with Blueberry Jam (Metric)
1h 30min
Coppa del Nonno
5 Min
Choron Sauce
20 Min
Caramel Sauce
1h 30min
Lamb with Black Garlic Romesco and Pickled Chives (Wylie Dufresne)
80u. 10min
New York Cheesecake
9h 30min
Meringue Clouds with Sabayon and Berries (Rosalyn Darling)
4 Std. 50 Min
Flan Pudding
3h