Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- woda, ilość do namoczenia żelatyny
- 12 listków żelatyny
- 4 limonki, ekologiczne plus 12 plastrów do dekoracji
- 50 g korzenia imbiru, świeżego, pokrojonego w 2 mm plastry
- 250 g cukru
- 400 g śmietany, min. 30% tłuszczu
- 1000 g twarogu sernikowego, podzielonego na kawałki
- Voeding
- per 1 porcja
- Calorieën
- 1220 kJ / 292 kcal
- Eiwitten
- 12 g
- Koolhydraten
- 26 g
- Vetten
- 15 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Panna cotta
3 Std. 15 Min
Szpajza czekoladowo-cytrynowa
1h 10min
Lodowy deser z brzoskwiniami i kremem z mascarpone
2 Std. 35 Min
Jeżynowa panna cotta
4h 10min
Krem pomarańczowy
35min
Mini desery cytrynowe z bezą szwajcarską
2h
Deser jogurtowy z kremem cytrynowym
50min
Krem sułtański
2h 15 min
Deser bananowy
15min
Deser biszkoptowy z budyniem i śmietaną (Zuccotto)
26 godz. 25 min
Deser kokosowo-ananasowy
4h 25 min
Deser twarogowy z mango
15min