Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- woda, ilość do namoczenia żelatyny
- 12 listków żelatyny
- 4 limonki, ekologiczne plus 12 plastrów do dekoracji
- 50 g korzenia imbiru, świeżego, pokrojonego w 2 mm plastry
- 250 g cukru
- 400 g śmietany, min. 30% tłuszczu
- 1000 g twarogu sernikowego, podzielonego na kawałki
- Voeding
- per 1 porcja
- Calorieën
- 1220 kJ / 292 kcal
- Eiwitten
- 12 g
- Koolhydraten
- 26 g
- Vetten
- 15 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Lodowy deser z brzoskwiniami i kremem z mascarpone
2 Std. 35 Min
Mus czekoladowo-chałwowy z pomarańczą
3h 25min
Deser bananowy
15 min
Granita z ananasem i mleczkiem kokosowym
5 min
Deser twarogowy z mango
15 min
Szpajza czekoladowo-cytrynowa
1u. 10min
Krem śmietankowy z sosem z owoców leśnych
2 Std. 45 Min
Deser kokosowo-ananasowy
4 godz. 25 min
Suflety orzechowe
1u. 30min
Mini desery cytrynowe z bezą szwajcarską
2u.
Trifle wiśniowe z ciastkami cantuccini
3 Std. 50 Min
Deser budyniowy z gruszkami i szafranem
2 Std. 30 Min