Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 60 g Sonnenblumenkerne
- 5 Zweige Thymian, abgezupft
- 2 Zweige Rosmarin, abgezupft
- 2 Schalotten, klein, halbiert
- 1 Knoblauchzehe, klein
- 2 Gläser getrocknete Tomaten, in Öl (à 280 g), abgetropft und 30 g Öl aufgefangen
- 1 TL brauner Zucker
- 1 TL Oregano, getrocknet
- 1 TL Paprika rosenscharf
- 30 g Tomatenmark
- 1 Zitrone, Bio, Schale fein abgerieben, Saft ausgepresst
- ½ TL Salz
- ½ TL Pfeffer
- Olivenöl zum Bedecken
- Voeding
- per 1 Schraubglas
- Calorieën
- 3488 kJ / 835 kcal
- Eiwitten
- 11 g
- Koolhydraten
- 43 g
- Vetten
- 67 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Paprika-Feta-Creme
10 min
Rote-Linsen-Dip
40min
Artischocken-Tomaten-Dip
2 godz. 10 min
Rote Bete-Joghurt-Dip
20min
Vegetarischer Brotaufstrich
5 min
Paprika-Dip
50min
Hirten-Aufstrich
10 min
Hirtencreme
1 godz. 15 min
Schafskäse-Creme
5 min
Möhrenaufstrich
25min
Frischkäse-Paprika-Dip
10 min
Dip Dip Hurra
10 min