Hogaza de trigo y centeno con masa madre

Hogaza de trigo y centeno con masa madre

4.0 24 beoordelingen
Voorbereiding. 20min
Totaal 15u.
14 rebanadas

Ingrediënten

Masa madre
  • 60 g de agua
  • 15 g de pie de masa de trigo
  • 100 g de harina de fuerza
Masa principal
  • 200 g de agua
  • 1 cucharadita de miel
  • 200 g de harina de fuerza
  • 2 cucharaditas de sal (10 g)
  • 100 g de harina integral de centeno
  • 1 cucharadita de aceite

Moeilijkheidsgraad

gevorderd


Voeding per 1 rebanada

Natrium 339.2 mg
Eiwitten 3.4 g
Calorieën 456 kJ / 109 kcal
Vetten 0.8 g
Vezels 1.4 g
Verzadigd vet 0.1 g
Koolhydraten 21.8 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...