Apparaten en accessoires
梅子蒸蟹
Voorbereiding. 10min
Totaal 30min
2 人份
Ingrediënten
梅子酱
-
去核青梅 腌渍过的2 颗
-
蒜头2 瓣
-
糖1 茶匙
-
姜1 片
-
米酒½ 茶匙
-
淀粉½ 茶匙
-
油1 茶匙
-
盐¼ 茶匙
梅子蒸蟹
-
花蟹2 只
-
水 蒸煮用500 克
-
柠檬汁 适量,依个人口味调整
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 人份
Eiwitten
20.4 g
Calorieën
983 kJ /
235 kcal
Vetten
9 g
Vezels
0.8 g
Koolhydraten
17.4 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
家的味道
80 recepten
China
China