梅子蒸蟹

梅子蒸蟹

3.0 2 beoordelingen
Voorbereiding. 10min
Totaal 30min
2 人份

Ingrediënten

梅子酱
  • 去核青梅 腌渍过的
    2 颗
  • 蒜头
    2 瓣
  • 1 茶匙
  • 1 片
  • 米酒
    ½ 茶匙
  • 淀粉
    ½ 茶匙
  • 1 茶匙
  • ¼ 茶匙
梅子蒸蟹
  • 花蟹
    2 只
  • 蒸煮用
    500 克
  • 柠檬汁 适量,依个人口味调整

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 人份

Eiwitten 20.4 g
Calorieën 983 kJ / 235 kcal
Vetten 9 g
Vezels 0.8 g
Koolhydraten 17.4 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...