Apparaten en accessoires
Hazelnut Meringues with Rhubarb & Cream Filling
Voorbereiding. 30min
Totaal 4u.
4 portions
Ingrediënten
Hazelnut Meringues
-
hazelnuts1 ½ oz
-
sugar7 oz
-
corn starch1 tbsp
-
egg whites from large eggs8
-
cream of tartar½ tsp
Rhubarb Compote and Whipped Cream Filling
-
sugar6 oz
-
orange thin peel only, no pith1
-
cinnamon stick broken into pieces1
-
star anise1
-
ground nutmeg1 pinch
-
rhubarb in pieces (½ in.), divided12 oz
-
heavy whipping cream chilled6 oz
-
confectioners sugar to dust
Moeilijkheidsgraad
gemiddeld
Voeding per 1 portion
Natrium
73.2 mg
Eiwitten
6 g
Calorieën
1728.6 kJ /
413.1 kcal
Vetten
13.7 g
Vezels
2.3 g
Verzadigd vet
6.8 g
Koolhydraten
70 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Summer Servings
10 recepten
Verenigde Staten
Verenigde Staten
Misschien vind je het ook leuk...
Crème Pâtissière
15min
Lemon Champagne
50min
Rhubarb and Orange Blossom Jam
45min
Caesar Salad
30min
Cereal Bread
5u.
Basil Pesto
10min
Praline Pecans
4u. 20min
Mango Chutney
1u. 20min
Mushroom and Artichoke Dip
25min
Cheesecake (Baked)
7u. 20min
Chocolate Orange Mousse
2u. 20min
Eggcellent Caesar Dressing
10min