Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Hazelnut Meringues
- 1 oz hazelnuts, plus extra to garnish, to taste (approx. 0.5 oz)
- 7 oz sugar
- 1 tbsp corn starch
- 8 egg whites, from large eggs
- ½ tsp cream of tartar
Rhubarb Compote and Whipped Cream Filling
- 6 oz sugar
- 1 orange, thin peel only, no pith
- 1 cinnamon stick, broken into pieces
- 1 star anise
- 1 pinch ground nutmeg
- 12 oz rhubarb, in pieces (½ in.), divided
- 6 oz heavy whipping cream
- confectioners sugar, to dust
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1728.6 kJ / 413.1 kcal
- Eiwitten
- 6 g
- Koolhydraten
- 70 g
- Vetten
- 13.7 g
- Verzadigd vet
- 6.8 g
- Vezels
- 2.3 g
- Natrium
- 73.2 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Gerbeaud Cakes
1 Std. 20 Min
Berry Ice Cream
20 Min
Classic Zabaglione
15 Min
Thick and Creamy Custard
15 Min
Chocolate Coconut Milk Custard
15 Min
Mushroom and White Wine Cream Sauce
30min
Caramelizing 14.5-17.5 oz Onions
50 min
Caramelizing 7 oz Onions
40min
Meringue Clouds with Sabayon and Berries (Rosalyn Darling)
4h 50min
Purple Cauliflower Soup
25min
Cookie Ice Cream with Figs and Chocolate
10h 40min
Cheesy Milk Rolls
35min