Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Massa
- 50 g água
- 50 g azeite
- 50 g vinho branco
- 90 g banha
-
20
g fermento de padeiro fresco
of 5 g fermento de padeiro seco - 450 g farinha tipo 65
- 1 ovo médio
- 1 c. chá de sal
Recheio
- 30 g azeite
- 2 dentes de alho
- 100 g cebola cortada às rodelas
- 80 g pimento vermelho cortado em tiras
- 80 g pimento amarelo cortado em tiras
- 1 pitada de sal
- 1 pitada de pimenta
- 3 latas de sardinhas em molho de tomate, escorridas e s/ espinhas
- Orégãos q.b.
- 1 ovo batido p/ pincelar
- Voeding
- per 1 dose
- Calorieën
- 2902.8 kJ / 693.8 kcal
- Eiwitten
- 38.8 g
- Koolhydraten
- 45.4 g
- Vetten
- 38.2 g
- Verzadigd vet
- 10.2 g
- Vezels
- 2.7 g
- Natrium
- 906.7 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Bolo de claras e chocolate
50min
Risoto cremoso de cogumelos e camarão
1h
Favas no forno
1h
Madalenas de mel
35min
Piza com rebordo recheado
2 godz. 30 min
Tarte de sardinha em conserva
Geen beoordelingen
Bolo de iogurte e ameixa
50min
Curgetes recheadas com atum
1h
Coroa de Verão
2h 15min
Conserva de maçã para rechear tartes
45 Min
Quiche de atum e tomilho-limão
45 Min
Pita shoarma com molho de iogurte e hortelã
1 Std. 40 Min