Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Massa
- 50 g água
- 50 g azeite
- 50 g vinho branco
- 90 g banha
-
20
g fermento de padeiro fresco
of 5 g fermento de padeiro seco - 450 g farinha tipo 65
- 1 ovo médio
- 1 c. chá de sal
Recheio
- 30 g azeite
- 2 dentes de alho
- 100 g cebola cortada às rodelas
- 80 g pimento vermelho cortado em tiras
- 80 g pimento amarelo cortado em tiras
- 1 pitada de sal
- 1 pitada de pimenta
- 3 latas de sardinhas em molho de tomate, escorridas e s/ espinhas
- Orégãos q.b.
- 1 ovo batido p/ pincelar
- Voeding
- per 1 dose
- Calorieën
- 2902.8 kJ / 693.8 kcal
- Eiwitten
- 38.8 g
- Koolhydraten
- 45.4 g
- Vetten
- 38.2 g
- Verzadigd vet
- 10.2 g
- Vezels
- 2.7 g
- Natrium
- 906.7 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Migas de couve e feijão frade
30min
Tarte de Brie e legumes
40min
Bola rápida de milho e bacon
40min
Bola de azeite
2 Std. 35 Min
Pão com recheio de maçã e noz
1h 50min
Bolinhos gregos de curgete (Kolokithokeftedes) - TM6
45min
Focaccia recheada
3h
Empadas de legumes com queijo
1h
Tarteletes de legumes e bacon
1h
Tarte de couve roxa e maçã
40min
Pão alemão
2h
Empanada Catalã
2h