Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Recheio
- 5 g salsa
- 150 g borrego limpo, cortado em cubos e semicongelado
- 25 g cebola
- 1 dente de alho
- 15 g azeite
- ¼ c. chá de sal
- 1 pitada de pimenta
- 1 pitada de noz-moscada
- 1 gema de ovo
- ¼ limão, só o sumo
- 80 g leite
- 10 g farinha tipo 65
Massa
- 300 g farinha tipo 65, mais q.b. p/ polvilhar
- 20 g banha
- 10 g azeite
- 150 g água, mais q.b. p/ pincelar
- Óleo q.b. p/ fritar
- Voeding
- per 1 unidade
- Calorieën
- 425.1 kJ / 101.6 kcal
- Eiwitten
- 3.4 g
- Koolhydraten
- 11.7 g
- Vetten
- 4.4 g
- Verzadigd vet
- 1.4 g
- Vezels
- 0.4 g
- Natrium
- 36.9 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Patê de atum, damasco e gorgonzola
10min
Fatias húngaras
1 Std. 50 Min
Rechina
Geen beoordelingen
Croquetes de frango e batata-doce
1h 10min
Hambúrguer de borrego e feta
30 min
Caramelo Macchiato
15 min
Pastéis de massa tenra de alheira
35 min
Esparregado com polenta frita
2 Std. 30 Min
Lagarto alentejano
1 godz. 40 min
Pastel de vento
3 Std.
Espetos de carne picada e hambúrgueres
20min
Pastéis de massa tenra
3 Std.