Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Recheio
- 5 g salsa
- 150 g borrego limpo, cortado em cubos e semicongelado
- 25 g cebola
- 1 dente de alho
- 15 g azeite
- ¼ c. chá de sal
- 1 pitada de pimenta
- 1 pitada de noz-moscada
- 1 gema de ovo
- ¼ limão, só o sumo
- 80 g leite
- 10 g farinha tipo 65
Massa
- 300 g farinha tipo 65, mais q.b. p/ polvilhar
- 20 g banha
- 10 g azeite
- 150 g água, mais q.b. p/ pincelar
- Óleo q.b. p/ fritar
- Voeding
- per 1 unidade
- Calorieën
- 425.1 kJ / 101.6 kcal
- Eiwitten
- 3.4 g
- Koolhydraten
- 11.7 g
- Vetten
- 4.4 g
- Verzadigd vet
- 1.4 g
- Vezels
- 0.4 g
- Natrium
- 36.9 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Massa para rechear com vários cortes
1h
Wraps de crepes com salmão
40min
Pão caseiro
2h
Xarope de vinho tinto
Geen beoordelingen
Rostis de legumes no forno - TM6
Geen beoordelingen
Croissants com recheio de frutos secos vegan
2h 10min
Manteiga de coco
Geen beoordelingen
Zabaione
15min
Massa sablé
1h 50 min.
Pasta de tomate mediterrânica
15min
Nuvens de morango
5h 20 min.
Sanduíche de carne de porco desfiada
5h 15 min