Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 10 g natki pietruszki, świeżej, tylko liście
- 2 jajka
- 250 g mleka
- 250 g wody
- 20 g oleju rzepakowego, plus dodatkowa ilość do smażenia
- 250 g mąki pszennej
- ¼ łyżeczki soli
- Voeding
- per 1 porcję
- Calorieën
- 974.8 kJ / 232.8 kcal
- Eiwitten
- 7.8 g
- Koolhydraten
- 33.2 g
- Vetten
- 8 g
- Vezels
- 1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pieczone pierożki z szynką
2h 30min
Kibiny litewskie
25 min
Rolada mięsna z serem żółtym i boczkiem na Varomie
1 godz. 25 min
Naleśniki
1u. 15min
Paszteciki piknikowe
50 min
Kotleciki z łososia nadziewane serem gruyère
1h 30min
Pierożki shaomai
2 Std.
Ciasto wonton
50 min
Gnocchi z masłem orzechowo-szałwiowym
1h 30min
Fondue pomidorowo-serowe z kabanosami
30 min
Karnawałowe castagnole
1 godz.
Cepeliny z serem
24 godz. 50 min