Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 10 g natki pietruszki, świeżej, tylko liście
- 2 jajka
- 250 g mleka
- 250 g wody
- 20 g oleju rzepakowego, plus dodatkowa ilość do smażenia
- 250 g mąki pszennej
- ¼ łyżeczki soli
- Voeding
- per 1 porcję
- Calorieën
- 974.8 kJ / 232.8 kcal
- Eiwitten
- 7.8 g
- Koolhydraten
- 33.2 g
- Vetten
- 8 g
- Vezels
- 1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pierogi z farszem z surowych ziemniaków i boczku
1 godz. 15 min
Kluski kładzione
15min
Nuggetsy z kurczaka z dipem ogórkowym
45 Min
Gnocchi alla romana
2h
Chrupiące paluszki z kurczaka (goujons)
40 Min
Banany smażone w cieście
40 Min
Omleciki biszkoptowe z matchą i malinami
45 Min
Staropolskie naleśniki drożdżowe
1h
Hiszpańskie krokieciki ziemniaczane
3 Std.
Naleśniki à la Suzette
55min
Lane kluski
25 min
Makaron jajeczny
1h