Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 10 g natki pietruszki, świeżej, tylko liście
- 2 jajka
- 250 g mleka
- 250 g wody
- 20 g oleju rzepakowego, plus dodatkowa ilość do smażenia
- 250 g mąki pszennej
- ¼ łyżeczki soli
- Voeding
- per 1 porcję
- Calorieën
- 974.8 kJ / 232.8 kcal
- Eiwitten
- 7.8 g
- Koolhydraten
- 33.2 g
- Vetten
- 8 g
- Vezels
- 1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Lody waniliowe z brzoskwiniami i sosem malinowym
20 min
Wiosenna surówka
15 min
Kołaczyki z bryndzą
1 godz. 40 min
Dressing z kozim serem
10 min
Naleśniki w paski
1h 15min
Karnawałowe castagnole
1 godz.
Racuchy na żółtkach z rodzynkami w rumie
1 godz. 40 min
Placki z chleba z sosem malinowym (bez cukru)
1 Std. 10 Min
Góralski kołacz z masą twarogowo-ziemniaczaną
3 godz. 10 min
Sos truskawkowy
15 min
Pampuchy z nadzieniem czekoladowym, sos wiśniowy
1h 30min
Naleśniki z nadzieniem ruskim
45 Min