Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 120 gramů celerových listů, omytých a osušených
- 40 gramů libečku, čerstvého, pouze listy, omyté a osušené
- 20 gramů čerstvé plocholisté petrželky, pouze listy, omyté a osušené
- 20 gramů rukoly, omyté a osušené
- 30 gramů soli
- Voeding
- per 1 porce
- Calorieën
- 749 kJ / 178 kcal
- Eiwitten
- 13 g
- Koolhydraten
- 21 g
- Vetten
- 2.9 g
- Vezels
- 3.8 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Klasický rajčatový protlak (passata)
55min
Rebarborové čatní
1 Std. 30 Min
Sádlo se škvarky a tymiánem
2 godz. 5 min
Masová dochucovací pasta
45min
Zeleninová dochucovací pasta
45min
Jahodový džem
1h 5min
Sůl s medvědím česnekem
27 Std. 25 Min
Ostružinové želé
1 Std.
Libečková sůl
5min
Džem z rebarbory a jahod
30 Min
Houbová mouka
5min
Rajčatový kečup
40min