Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 snítka čerstvé petržele, jen lístky
- 100 gramů tuňáka, konzervovaného, v oleji, okapaného
- 200 gramů másla, pokojové teploty, na kousky
- 1 - 2 špetky soli
- 1 polévková lžíce citrónové šťávy
- Voeding
- per 1 porci
- Calorieën
- 7155 kJ / 1710 kcal / 7155 kJ / 1710 kcal
- Eiwitten
- 27.2 g / 27.2 g
- Koolhydraten
- 2.3 g / 2.3 g
- Vetten
- 177 g / 177 g
- Vezels
- 0.5 g / 0.5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Budapešťská pomazánka
10min
Vinná marináda
Geen beoordelingen
Pomerančovo-bezinková pomazánka
Geen beoordelingen
Salát z nastrouhané mrkve
Geen beoordelingen
Chléb se sýrem a salámem
1h 40min
Okurkový salát s mortadellou
10min
Směs na pečení chleba s rajčaty a bylinkami
10min
Čerstvý sýr z jogurtu marinovaný v bylinkovém oleji
12 godz. 15 min
Chléb nebo bochánky s rajčaty a bazalkou
1h 45min
Taveňák z tvarůžků
35min
Český chléb z žitného kvásku
15h 30 min
Tradiční chléb se semínky
1h 50min