荷叶糯米饭

荷叶糯米饭

Geen beoordelingen
Voorbereiding. 10min
Totaal 1u. 35min
4 人份

Ingrediënten

  • 新鲜姜
    50 克
  • 鸡腿 带皮,去骨,切丁 (2公分)
    150 克
  • 酱青
    3 汤匙
  • 黑酱油
    1 茶匙
  • 麻油
    ¼ 茶匙
  • 绍兴花雕酒
    1 茶匙
  • 2100 克
  • 糯米 预先浸泡2小时
    300 克
  • ¼ 茶匙
  • 1 茶匙
  • 白胡椒粉
    1 小撮
  • 蒜瓣
    2 个
  • 小红葱
    30 克
  • 食油 额外准备涂抹用
    40 克
  • 虾米 洗净
    10 克
  • 腊肠 (大约2根),切片 (0.2公分)
    100 克
  • 干香菇 预先浸软,切半
    15 克
  • 荷叶 在热水中浸软,去梗,剪半
    2 张
  • 咸蛋黄 (optioneel) 切半
    2 个

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 人份

Eiwitten 24.7 g
Calorieën 1887 kJ / 451 kcal
Vetten 5.6 g
Vezels 3.6 g
Koolhydraten 72.3 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...