Grießbrei mit Kirschkompott

Grießbrei mit Kirschkompott

4.7 3.5K beoordelingen
Voorbereiding. 5min
Totaal 20min
4 Portionen

Ingrediënten

  • Schattenmorellen (680 g)
    1 Glas
  • geriebene Zitronenschale
    ½ TL
  • Vanillezucker, selbst gemacht
    10 g
  • Zimt
    2 Prisen
  • Speisestärke
    15 g
  • Milch
    800 g
  • Sahne
    300 g
  • Zucker
    75 g
  • Hartweizengrieß
    140 g

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 Portion

Eiwitten 13 g
Calorieën 2900 kJ / 693 kcal
Vetten 32 g
Vezels 3.4 g
Koolhydraten 85 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...