Apparaten en accessoires
焦糖千層酥
Voorbereiding. 15min
Totaal 50min
72 片
Ingrediënten
焦糖醬
-
二砂糖80 克
-
黑糖20 克
-
鹽½ 茶匙
-
鮮奶油90 克
焦糖蛋白霜
-
蛋白1 顆
-
冰糖粉110 克
-
低筋麵粉20 克
焦糖奶油千層酥
-
酥皮 (約12X12公分,市售或自製,詳見要訣)8 片
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 片
Eiwitten
0.5 g
Calorieën
190.5 kJ /
44.7 kcal
Vetten
2.8 g
Vezels
0.1 g
Koolhydraten
5.3 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
大人氣團購美食
11 recepten
Taiwan
Taiwan