Apparaten en accessoires
辣味肉糜蒸茄子
Voorbereiding. 10min
Totaal 3u. 10min
2 人份
Ingrediënten
-
茄子 选择杭茄,切成10cm的长条350 克
-
盐1 满茶匙
-
去皮五花肉 切块后放速冻1-2小时80 克
-
姜5 克
-
油15 克
-
辣椒酱 建议选择李锦记30 克
-
水500 克
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 人份
Eiwitten
5.8 g
Calorieën
1429 kJ /
341.5 kcal
Vetten
31.9 g
Vezels
2.8 g
Koolhydraten
6.6 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
创意中餐
20 recepten
China
China