Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 4 plátky chleba
- 4 polévkové lžíce hořčice, plnotučné
- 50 gramů pečiva, bílého, staršího, na kousky
- 4 vejce
- ½ čajové lžičky soli
- 1 špetka mletého černého pepře
- 20 gramů oleje
- 1 cibule, na kolečka
- 2 polévkové lžíce červené papriky, sterilované
- 4 nakládané okurky, na plátky
- petržel, čerstvá, jen lístky, na ozdobu
- Voeding
- per 4 kusy
- Calorieën
- 5796 kJ / 1380 kcal
- Eiwitten
- 66 g
- Koolhydraten
- 159 g
- Vetten
- 55 g
- Vezels
- 30 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Bramborový guláš s párkem
40 Min
Okurkový salát
5min
Zeleninový salát s kuřecími prsy a hořčičným dresinkem
20 Min
Omeleta s houbami a vinnou klobásou
50 Min
Studentská retro pomazánka (Sloní žrádlo)
50 Min
Zapékané těstoviny s uzeným masem
55 Min
Pikantní pomazánka k pivu
12 Min
Hermelínová pěna
10min
Variace na vlašský salát
5min
Gulášová polévka
1h 5min
Katův šleh
35 Min
Česnekovo sýrová pomazánka
5min