Apparaten en accessoires
Tagliatelle med Karl Johan-svampe
Voorbereiding. 25min
Totaal 1u.
4 portioner
Ingrediënten
-
persille, frisk kun bladene20 g
-
fed hvidløg1
-
ekstra jomfruolivenolie50 g
-
30 g Karl Johan-svampe, tørrede, opblødt i varmt vand i 20 minutter, afdryppedeKarl Johan-svampe, friske skåret i skiver100 g
-
salt1 ¼ tsk
-
champignoner, friske i skiver100 g
-
vand1200 g
-
pasta, tagliatelle300 g
-
sort peber, friskkværnet efter smag1 - 2 knivspidser
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portion
Eiwitten
11 g
Calorieën
1659 kJ /
396 kcal
Vetten
13 g
Vezels
5.6 g
Koolhydraten
54 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieMisschien vind je het ook leuk...
Vegetarlasagne
Geen beoordelingen
Bagt mac and cheese med grøntsager
Geen beoordelingen
Soba nudler
Geen beoordelingen
Japanske ramen nudler
Geen beoordelingen
Dumpling dej
1u.
Kinesiske ægnudler
1u.
Ris-bowls med laks (2500 kcal)
Geen beoordelingen
Spaghetti diavolo (1800 kcal)
Geen beoordelingen
Speltsalat med feta og tomater (1500 kcal)
Geen beoordelingen
Sushibowls med laks (2200 kcal)
Geen beoordelingen
Pasta med rejer og spinat (2500 kcal)
50min
Risotto med ærter og mynte (2200 kcal)
Geen beoordelingen