Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 Zwiebel, halbiert
- 1 Knoblauchzehe
- 20 g Öl
- 300 g Rindfleisch, geschnetzelt
- 1 ½ TL Salz
- ¼ TL Pfeffer
-
1
geh. TL Gewürzpaste für Fleischbrühe, selbst gemacht
of 1 Würfel Fleischbrühe (für 0,5 l) - 800 g Wasser
- 250 g Spätzle, trocken
- 1 rote Paprika (170 g), in Streifen
- 170 g Champignons, frisch, in Scheiben oder aus der Dose, abgetropft
- 2 Gewürzgurken (ca. 80 g), in Scheiben
- 30 g Zitronensaft
- 2 TL Paprika edelsüß
- ½ TL Cayenne-Pfeffer
- 1 TL Curry
-
100
g Saure Sahne
of 100 g Schmand
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 2034 kJ / 485 kcal
- Eiwitten
- 27 g
- Koolhydraten
- 50 g
- Vetten
- 19 g
- Vezels
- 5.4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Zürcher Geschnetzeltes mit Kartoffeln
3h
Rinderschmortopf
1 godz. 55 min
Italienisches Schweineragout
50 min
Spargelragout mit Pute
1sa 10 dk
Rinderfilet alla Pizzaiola
30 min
Geschnetzelte Hähnchenbrust mit Gemüse und Curryreis
2sa 10 dk
Gulasch-Kartoffel-Topf
1 godz.
Schnelles Hähnchengulasch
40min
Hähnchen Jägerart
35 min
Fusilli mit Geschnetzeltem
1 godz.
Gulaschtopf "Palermo" mit Gnocchi
1h 25min
Rindergeschnetzeltes Stroganoff
1h 40min