Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Persisches Fladenbrot
- 430 g Wasser
-
½
Würfel Hefe (20 g)
of 2 TL Trockenhefe (8 g) - 10 g Honig
- 510 g Weizenmehl Type 550 und etwas mehr zum Bemehlen
- 1 TL Salz
- Maismehlschrot zum Bestreuen
- Öl zum Einfetten
- 1 TL Natron
- Mohn zum Bestreuen
- Sesam zum Bestreuen
Kräuter-Walnuss-Dip
- 100 g Walnusshälften
- 10 g Basilikum, abgezupft
- 5 g Estragon, abgezupft
- 10 g Minze, abgezupft
- 10 g Koriander, abgezupft
- 10 Stängel Schnittlauch, in feinen Röllchen
- 200 g Feta, in Stücken
- 50 g Olivenöl
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 4269 kJ / 1019 kcal
- Eiwitten
- 29 g
- Koolhydraten
- 101 g
- Vetten
- 53 g
- Vezels
- 8 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Focaccia mit Rosmarin
1h
Zwiebel-Bhajis mit Koriander-Chili-Dip
1h
Koftas in Tahin-Sauce
50min
Pilzza
1u. 20min
Mediterranes Baguette
15hod.
Koriander-Falafeln
40min
Ciabatta
3 Std. 45 Min
Norddeutsches Kürbisbrot
3h 15 min.
Thunfisch-Oliven-Empanaditas
2h 15min
Za´atar-Brot
1hod. 40min
Rindfleisch-Köfte mit Safran-Joghurt
1u. 20min
Ciabatta
3 Std. 45 Min