Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Persisches Fladenbrot
- 430 g Wasser
-
½
Würfel Hefe (20 g)
of 2 TL Trockenhefe (8 g) - 10 g Honig
- 510 g Weizenmehl Type 550 und etwas mehr zum Bemehlen
- 1 TL Salz
- Maismehlschrot zum Bestreuen
- Öl zum Einfetten
- 1 TL Natron
- Mohn zum Bestreuen
- Sesam zum Bestreuen
Kräuter-Walnuss-Dip
- 100 g Walnusshälften
- 10 g Basilikum, abgezupft
- 5 g Estragon, abgezupft
- 10 g Minze, abgezupft
- 10 g Koriander, abgezupft
- 10 Stängel Schnittlauch, in feinen Röllchen
- 200 g Feta, in Stücken
- 50 g Olivenöl
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 4269 kJ / 1019 kcal
- Eiwitten
- 29 g
- Koolhydraten
- 101 g
- Vetten
- 53 g
- Vezels
- 8 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Edamame-Falafeln mit Sesam-Joghurt-Dip
1h
Dattel-Mandel-Focaccia
3 godz. 20 min
Gefüllte marokkanische Brote
2 godz. 45 min
Knusper-Garnelen mit Mangodip
20 min
Würziges Fladenbrot
1 Std. 40 Min
Knusprige Spinattaschen mit Roquefort
25min
Zitrus-Aioli
10 min
Tahin-Joghurt-Dip - Yoğurtlu Tahin Soslu
5 min
Paprika-Walnuss-Dip
5 min
Auberginen-Curry-Dip (Bangladesh)
30 min
Auberginen-Dip
50 Min
Kichererbsenpaste - Humus
13h