Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Aluatul pentru colțunași
- 1 lingură ulei vegetal, plus pentru uns
- 150 g apă, plus 10 g dacă este nevoie
- 300 g făină, plus pentru pudrat suprafața de lucru
- ¼ linguriță sare
Umplutura și colțunașii
- 400 g frunze de varză albă, tăiate bucăți
- 1 ½ linguriță sare
- 350 g carne tocată de porc
- 530 g apă
- 20 g sos de soia
-
10
g vin de orez
of 10 g sake - ½ linguriță zahăr
- ½ linguriță piper măcinat
- 1 lingură ulei de susan, virgin (15 g)
- Voeding
- per 1 bucată
- Calorieën
- 318 kJ / 76 kcal
- Eiwitten
- 3 g
- Koolhydraten
- 7 g
- Vetten
- 4 g
- Vezels
- 0.5 g
Alternatieve recepten
Miso cu vinete sous-vide
Brak ocen
Burgeri cu sfeclă și halloumi
1óra
Curcubeu la micul dejun
Brak ocen
Panzanella cu fructe de mare
1óra
Pâine albă pentru toast și pesto cu spanac
1 Std. 55 Min
Tagine de miel cu caise și miere
1 godz. 50 min
Ardei în sos dulce-acrișor
30min
Cremă de lămâie
1óra
Paris-Brest
6 Std. 40 Min
Tartă cu asparagus și sos olandez
40 min
Caramele
2óra
Salată rusească de sfeclă roșie
1óra 10p