Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pasta frolla
- 200 g di burro, fresco a pezzi + q.b. per imburrare
- 400 g di farina
- 4 tuorli d'uovo
- 1 cucchiaino di lievito in polvere
- 1 cucchiaino di estratto di vaniglia naturale
- 50 g di zucchero a velo
Composto di mele
- 1500 g di mele, qualsiasi tipo, pelate, senza torsoli e tagliate in quarti
- ½ cucchiaino di cannella in polvere
- 40 g di zucchero
Ripieno di meringa
- 4 albumi d'uovo
- 150 g di zucchero a velo
- cannella in polvere
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1940 kJ / 461 kcal
- Eiwitten
- 6 g
- Koolhydraten
- 70 g
- Vetten
- 17 g
- Vezels
- 4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Gelatina di ribes
50 min
Caramelle alla panna
2h
Gratin dauphinois
50 min
Salsa per insalata ai semi di zucca
10min
Torta americana al cioccolato
2 Std. 30 Min
Mousse al cioccolato
3h 20min
Pisco Sour
10min
Cookies
50 min
Lasagne al pesto, patate e fagiolini
2h
Brownies al cioccolato
45 min
Riso al latte
1 godz.
Mousse al Toblerone®
3h 10min