Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pasta frolla
- 200 g di burro, fresco a pezzi + q.b. per imburrare
- 400 g di farina
- 4 tuorli d'uovo
- 1 cucchiaino di lievito in polvere
- 1 cucchiaino di estratto di vaniglia naturale
- 50 g di zucchero a velo
Composto di mele
- 1500 g di mele, qualsiasi tipo, pelate, senza torsoli e tagliate in quarti
- ½ cucchiaino di cannella in polvere
- 40 g di zucchero
Ripieno di meringa
- 4 albumi d'uovo
- 150 g di zucchero a velo
- cannella in polvere
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1940 kJ / 461 kcal
- Eiwitten
- 6 g
- Koolhydraten
- 70 g
- Vetten
- 17 g
- Vezels
- 4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Biscotti milanesini
3 Std.
Maluns grigionesi
Geen beoordelingen
Soufflé al formaggio
55 min
Tarte flambé con pancetta
40 Min
Curry di gamberetti con topinambur
45 Min
Caramelle alla panna
2h
Panini del 1° Agosto
1 Std. 10 Min
Knöpfli
50 Min
Foresta nera
2 Std. 30 Min
Omini di pasta (Grittibänze)
2 Std. 10 Min
Riso casimiro
45 Min
Treccia bernese
1 Std. 45 Min