Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 16 - 17 oz bread flour, divided, plus extra to dust
- ¼ tsp active dry yeast
- 1 ¼ tsp fine sea salt
- 12 oz water
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 589.9 kJ / 141 kcal
- Eiwitten
- 4.7 g
- Koolhydraten
- 28.3 g
- Vetten
- 0.7 g
- Verzadigd vet
- 0.1 g
- Vezels
- 1 g
- Natrium
- 244.2 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Sourdough Baguettes
15h
Rustic Sourdough Bread
28j 10 menit
White Bread
6h
Hawaiian Bread Rolls
4 Std. 45 Min
Banana Cream Pie
4 Std. 15 Min
Mushroom Risotto
30 min
Cinnamon and Date Twist
50 min
Venezia Bread
11 godz.
Rustic bread
2h
Sourdough Pretzel Bread
7h 20min
Apple Wheat Starter
72sa 20 dk
Sourdough Bread with Olives
5h 20 min