Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 20 g di olio di oliva + q.b. per oliare
- 55 g di mandorle pelate
- 220 g di maizena
- 110 g farina bianca senza glutine
- 2 ½ cucchiaini di lievito secco
- 2 cucchiaini di zucchero
- 2 cucchiaini di gomma di xantano (optioneel)
- 2 cucchiaini di sale
- 310 - 350 g di acqua
- 1 rametto di rosmarino fresco, solo gli aghi
- 1 cucchiaino di sale grosso
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 633.8 kJ / 151.5 kcal
- Eiwitten
- 3 g
- Koolhydraten
- 24.9 g
- Vetten
- 4.4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pasta per pizza (senza glutine)
2hod. 10min
Pizza "come in pizzeria" (senza glutine)
2h 55min
Focaccia al rosmarino (senza glutine)
2 godz. 50 min
Besciamella (senza glutine)
15min
Pizza Dolomiti (senza glutine)
2h 55min
Pasta per pane veloce (senza glutine)
1 godz. 40 min
Pizzette faccina (senza glutine)
2 Std.
Pane al miglio (senza glutine)
2h 35min
Biberli dell'Appenzello
Geen beoordelingen
Panini senza glutine e farina di grano
1h 20min
Pasta sfoglia (senza glutine)
1 Std. 50 Min
Pane veloce (senza glutine)
1h