Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 Zweige Rosmarin, frisch, abgezupft
- 450 g Mehl
- ½ TL Salz
- 20 g Olivenöl und etwas mehr zum Bearbeiten und Bestreichen
- 180 g Wasser, lauwarm
- 1 Würfel Hefe (40 g)
- 50 g getrocknete Tomaten, in Öl, abgetropft, halbiert
- 200 g Oliven, entsteint, abgetropft, halbiert
- Voeding
- per 1 Stück
- Calorieën
- 4621 kJ / 1105 kcal
- Eiwitten
- 29 g
- Koolhydraten
- 168 g
- Vetten
- 33 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Gewürzbaguettes
1h 35 min
Mediterrane Baguettes
1h 30min
Fougasse mit Käse
2h 35min
Tomatenpesto
10 Min
Ciabatta
3 Std. 45 Min
Dinkel-Kräuter-Kringel
2h
Vollkorn-Fladenbrot mit Tomaten
45min
Tomatenpaste
30 min
Tomaten-Basilikum-Brot oder -Brötchen
1 Std. 45 Min
Käsegebäck zu Wein
30 min
Knoblauchbaguettes
2h
Mediterranes Baguette
15 Std.