Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 250 g unt nesărat, tăiat cuburi
- 50 g apă
- 1 lingură zeamă de lămâie
- 3 gălbenușuri
- ½ linguriță sare
- 1 priză piper, proaspăt măcinat
- Voeding
- per 350 g
- Calorieën
- 8751 kJ / 2093 kcal
- Eiwitten
- 11 g
- Koolhydraten
- 1 g
- Vetten
- 227 g
- Vezels
- 0.1 g
Alternatieve recepten
Carpaccio de sfeclă roșie
Geen beoordelingen
Mușchiuleț de porc cu sos de vișine
35min
Piept de rață sous-vide
Geen beoordelingen
Spată de porc sous-vide
Geen beoordelingen
Pere în vin roșu
3j 20 menit
Antricot de vită sous-vide
2 Std. 45 Min
Sos de vanilie (crème anglaise)
10min
Sos de fructe (coulis)
10min
Sos bearnez
15min
Sos de piper
30min
Sos de muștar și mărar
2h 15min
Sos béchamel
15min