Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 40 g parmezan, tăiat bucăți (3 cm)
- 1 șalotă (cca. 30 g)
- 40 g unt
- 10 g ulei de măsline extravirgin
- 320 g orez pentru risotto (ex. Carnaroli, Arborio), timp de fierbere 14-15 minute (vezi recomandarea)
- 60 g vin alb, sec
- 820 g apă
-
1
cub de concentrat (pentru 0,5 l) de carne sau legume
of 1 linguriță cu vârf concentrat pastă, de carne sau vegetal - ½ - 1 linguriță sare, după gust
- Voeding
- per 1 porție
- Calorieën
- 1812 kJ / 433 kcal
- Eiwitten
- 9 g
- Koolhydraten
- 63 g
- Vetten
- 15 g
- Vezels
- 1.8 g
Alternatieve recepten
Spanac cu ouă, la cuptor
40min
Curry cu năut
35 Min
Pui garam masala
50min
Orez fiert în aburi
25 Min
Flan rapid de Roquefort
30 Min
Cannelloni cu spanac și ricotta
1h 30min
Risotto cu struguri și Gorgonzola
40min
Sos de caramel
1h 30min
Tartă cu ton și roșii
30 Min
Mușchiuleț de porc umplut și Piure de cartofi și țelină
55 Min
Cheesecake (copt)
7 Std. 20 Min
Tiramisu
5 Std. 20 Min