白菜猪肉蒸饺
TM6 TM5

白菜猪肉蒸饺

4.4 (41 beoordelingen)

Ingrediënten

饺子皮

  • 油 ,多备一些抹油用
  • 150 克 水
  • 300 克 面粉
  • 1 汤匙 油
  • ¼ 茶匙 盐
  • 水 ,视情况需要再增加

内馅及蒸饺

  • 350 克 大白菜叶 ,切块
  • 1 ½ 茶匙 盐
  • 350 克 猪肉肉糜
  • 530 克 水
  • 20 克 酱油
  • 10 克 米酒
    of 10 克 日本清酒
  • ½ 茶匙 糖
  • ½ 茶匙 胡椒粉
  • 1 汤匙 纯芝麻油 (15克)

Voeding
per 1 个
Calorieën
305.7 kJ / 73.1 kcal
Eiwitten
3.1 g
Koolhydraten
7.6 g
Vetten
3.3 g
Verzadigd vet
1 g
Vezels
0.4 g
Natrium
176.8 mg

Vindt u dit er goed uitzien? Dit recept en meer dan 80 000 andere staan voor u klaar!

Gratis aanmelden

Registreer voor ons gratis proeflidmaatschap van 30 dagen en ontdek de wereld van Cookidoo®. Geen verplichtingen.

Meer informatie

Alternatieve recepten