白菜猪肉蒸饺

白菜猪肉蒸饺

4.4 44 beoordelingen
Voorbereiding. 1u. 15min
Totaal 1u. 35min
32 个

Ingrediënten

饺子皮
  • 多备一些抹油用
  • 150 克
  • 面粉
    300 克
  • 1 汤匙
  • ¼ 茶匙
  • 视情况需要再增加
内馅及蒸饺
  • 大白菜叶 切块
    350 克
  • 1 ½ 茶匙
  • 猪肉肉糜
    350 克
  • 530 克
  • 酱油
    20 克
  • 米酒
    10 克
    10 克 日本清酒
  • ½ 茶匙
  • 胡椒粉
    ½ 茶匙
  • 纯芝麻油 (15克)
    1 汤匙

Moeilijkheidsgraad

gemiddeld


Voeding per 1 个

Natrium 176.8 mg
Eiwitten 3.1 g
Calorieën 305.7 kJ / 73.1 kcal
Vetten 3.3 g
Vezels 0.4 g
Verzadigd vet 1 g
Koolhydraten 7.6 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...