Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 gramů vody
- 1 ½ čajové lžičky soli, jemné
- 600 gramů brambor, na kostičky (3 cm)
- 200 gramů fazolových lusků, zelených, čerstvých
- 8 - 16 plátků anglické slaniny (100 gramů), uzené
- 80 - 100 gramů másla
- 1 - 2 čajové lžičky čerstvého tymiánu
- Voeding
- per 1 porce
- Calorieën
- 1596 kJ / 382 kcal
- Eiwitten
- 8 g
- Koolhydraten
- 26 g
- Vetten
- 26 g
- Vezels
- 2.8 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Zelené fazolky s tymiánem
1h 10min
Lehce orestované zelené fazolky
25min
Pstruh v balíčku s cuketovými tagliatellemi
30 min
Listový salát s camembertem, slaninou a jablky
20 min
Pstruh s celerovým pyré a omáčkou z potočnice
1h 30min
Králičí filet se slaninou a kuskusem z brokolice
1h
Bavorské knedlíky s bazalkou
20 min
Špenátovo-bazalková polévka s nudlemi
35min
Chřest na páře se zelenou omáčkou
40 min
Treska v papilotě s celerovým pyré
45 min
Restované houby (300 gramů)
25min
Chlupaté knedlíky
1h 5min