Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 5 g koperku, świeżego, tylko liście
- 5 g natki pietruszki, świeżej, tylko liście
- 2 - 3 ząbki czosnku
- 350 g karkówki wieprzowej, chudej, pokrojonej na 2-3 cm kawałki, lekko zmrożonej
- 650 g mięsa z udek kurczaka, bez skóry, bez kości, pokrojonego na 1,5 cm kawałki
- 1 jajko
- 2 płaskie łyżeczki soli
- 1 łyżeczka pieprzu czarnego, mielonego
- 1 łyżka majeranku, suszonego
- olej, do posmarowania folii
- Voeding
- per 1 porcję
- Calorieën
- 594.5 kJ / 142 kcal
- Eiwitten
- 15.8 g
- Koolhydraten
- 1.1 g
- Vetten
- 8.3 g
- Verzadigd vet
- 2.8 g
- Vezels
- 0.5 g
- Natrium
- 396.3 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Baleron z karkówki
50 Std. 30 Min
Pasztet wieprzowy zawinięty w boczek
8 godz. 50 min
Pasztet z piersi indyka
2h
Pasztet na Wielkanoc
2 Std. 10 Min
Rolada z boczku z daktylami na Varomie
2 godz. 30 min
Rolada z karkówki z grzybami
2h 35min
Schab chrzanowy
2 godz. 30 min
Rolada z trzech mięs z pieczarkami
1 Std. 25 Min
Galantyna z kurczaka z sosem koperkowo-jogurtowym
3 Std. 25 Min
Rolada mięsna
1h 10min
Kiełbasa wieprzowa na Varomie
1 Std. 30 Min
Paprykarz à la szczeciński
45 Min