Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g di cipolla in quarti
- 80 g di carota, pelata e a pezzi (2-3 cm)
- 150 g di peperoni rossi o gialli, puliti e a tocchetti (2 cm circa)
- 40 g di olio extravergine di oliva
- 400 g di bocconcini di carne di vitello senza nervi (2 cm circa)
- 1 cucchiaino di sale + q.b.
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 100 g di passata di pomodoro
- 450 g di acqua
- 200 g di patate, pelate e a tocchetti (1 cm circa)
- 400 g di polpa di zucca a tocchetti (1 cm circa)
- 30 g di pesche essiccate, a pezzi piccoli
-
1
pannocchia a rondelle (150-200 g)
of 150 g di mais dolce in scatola, scolato e sciacquato
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1372 kJ / 328 kcal
- Eiwitten
- 25.6 g
- Koolhydraten
- 31.2 g
- Vetten
- 12.1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pollo in fricassea
50 Min
Patatas bravas in tempura
1小时 20 分钟
Gratin dauphinois
50 Min
Pisco Sour
10min
Pollo alla Cantonese con verdure
25min
Riso pilaf boliviano
55min
Zuppa di pesce Maiorchina
45 Min
Doogh
10min
Pollo alla pechinese
55min
Curry di pollo Cape Malay
1 Std.
Chantilly ai chiodi di garofano
20 Min
Spaghetti e meatballs di pollo
1h 40min