榴莲酥

榴莲酥

4.0 3 beoordelingen
Voorbereiding. 30min
Totaal 1u.
25 个

Ingrediënten

油芯
  • 低筋面粉
    185 克
  • 猪油
    100 克
水皮
  • 低筋面粉
    245 克
  • 高筋面粉
    55 克
  • 猪油
    85 克
  • 135 克
组合
  • 榴莲果肉 压成泥
    500 克
  • 蛋液 适量

Moeilijkheidsgraad

gevorderd


Voeding per 1 个

Eiwitten 0.7 g
Calorieën 629 kJ / 150 kcal
Vetten 7.2 g
Vezels 0.3 g
Koolhydraten 21 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...