Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 90 g Wasser
- ½ Würfel Hefe (20 g)
- 140 g Milch
- 1 TL Salz
- 300 g Weizenmehl Type 550
- 150 g Weizenmehl Type 1050
- 30 g Olivenöl
- 1 EL Za´atar
- 1 gestr. TL grobes Salz
- 1 EL Thymian, abgezupft, zum Bestreuen
- Voeding
- per 1 Stück
- Calorieën
- 1024 kJ / 245 kcal
- Eiwitten
- 7 g
- Koolhydraten
- 41 g
- Vetten
- 5 g
- Vezels
- 2.5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Fleischköfte mit Kichererbsenmehl im Mangold-Joghurt-Bett
40p
Bulgur-Tarte mit Hack-Walnuss-Füllung - Sini Köftesi
1 godz. 15 min
Frauenschenkel-Köfte - Kadınbudu Köfte
50min
Tahin-Joghurt-Dip - Yoğurtlu Tahin Soslu
5 Min
Olivenbörek - Zeytin Böreği
45min
Auberginensalat - Baba Gannuş
1h
Ma'amoul
1h 30min
Marokkanische Harira-Suppe mit Hähnchen
55 Min
Halva-Rollen mit Kaffee-Gewürz-Sabayon
35min
Libanesisches Fladenbrot
3 Std. 20 Min
Kashmiri Reis
30 Min
Chapati
1h 10min