Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 90 g Wasser
- ½ Würfel Hefe (20 g)
- 140 g Milch
- 1 TL Salz
- 300 g Weizenmehl Type 550
- 150 g Weizenmehl Type 1050
- 30 g Olivenöl
- 1 EL Za´atar
- 1 gestr. TL grobes Salz
- 1 EL Thymian, abgezupft, zum Bestreuen
- Voeding
- per 1 Stück
- Calorieën
- 1024 kJ / 245 kcal
- Eiwitten
- 7 g
- Koolhydraten
- 41 g
- Vetten
- 5 g
- Vezels
- 2.5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Frauenschenkel-Köfte - Kadınbudu Köfte
50 Min
Yufka-Taschen mit Gemüse und Pastırma - Paçanga Böreği
50 Min
Libanesisches Fladenbrot
3小时 20 分钟
Zatar
15min
Gefüllte marokkanische Brote
2h 45min
Ma'amoul
1 Std. 30 Min
Persisches Fladenbrot mit Kräuter-Walnuss-Dip
2h 35min
Sesamkringel - Simit
2 Std. 10 Min
Rindfleisch-Köfte mit Safran-Joghurt
1小时 20 分钟
Börek vom Backblech - Tepsi Böreği
1 Std.
Rote-Linsen-Köfte - Mercimekli Köfte
1 Std.
Tabouleh
15min