Apparaten en accessoires
秋日楓糖核桃派
Voorbereiding. 20min
Totaal 2u.
2 個
Ingrediënten
派皮
-
糖50 克
-
奶油 切塊,置於室溫軟化100 克
-
低筋麵粉185 克
-
蛋30 克
-
鹽⅛ 茶匙
楓糖核桃餡
-
楓糖漿120 克
-
蛋黃4 顆
-
肉桂粉2 茶匙
-
鮮奶油240 克
-
胡桃 依個人喜好添加18 粒
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 個
Eiwitten
20 g
Calorieën
8529 kJ /
2040 kcal
Vetten
159 g
Vezels
5 g
Koolhydraten
146 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
烘焙新手變達人
11 recepten
Taiwan
Taiwan