Apparaten en accessoires
豆腐焗海鮮
Voorbereiding. 5min
Totaal 30min
2 人份
Ingrediënten
-
蒜頭10 克
-
洋蔥 切塊50 克
-
奶油25 克
-
低筋麵粉1 茶匙
-
豆漿 (無糖)70 克
-
鹽¼ 茶匙
-
黑胡椒粉1 茶匙
-
透抽 去除內臟、切成圈狀100 克
-
草蝦 挑去腸泥8 隻
-
綠色花椰菜 切塊½ 顆
-
蟹 吐沙1小時10 顆
-
比薩起士絲80 克
-
板豆腐 切塊½ 塊
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 人份
Eiwitten
47 g
Calorieën
2094 kJ /
501 kcal
Vetten
25 g
Vezels
3 g
Koolhydraten
25 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
30分鐘料理
11 recepten
Taiwan
Taiwan