Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 10 克 蒜頭
- 50 克 洋蔥, 切塊
- 25 克 奶油
- 1 茶匙 低筋麵粉
- 70 克 豆漿 (無糖)
- ¼ 茶匙 鹽
- 1 茶匙 黑胡椒粉
- 100 克 透抽, 去除內臟、切成圈狀
- 8 隻 草蝦, 挑去腸泥
- ½ 顆 綠色花椰菜, 切塊
- 10 顆 新鮮蛤蜊,刷洗乾淨 ,吐沙1小時
- 80 克 比薩起士絲
- ½ 塊 板豆腐, 切塊
- Voeding
- per 1 人份
- Calorieën
- 2094 kJ / 501 kcal
- Eiwitten
- 47 g
- Koolhydraten
- 25 g
- Vetten
- 25 g
- Vezels
- 3 g