Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
-
80
g sera parmezan, pokrojonego na 3 cm kawałki
of 80 g sera grana padano, pokrojonego na 3 cm kawałki - 150 - 200 g sera mozzarella, twardego, pokrojonego w plastry
- 140 g wody, letniej
-
15
g drożdży świeżych, pokruszonych
of 1 ½ łyżeczki suchych drożdży (patrz wskazówka) -
240
g mąki pszennej, plus dodatkowa ilość do oprószenia blatu
of 240 g mąki pszennej chlebowej, plus dodatkowa ilość do oprószenia blatu - 1 łyżeczka oregano, suszonego
- 1 ½ łyżeczki soli
- 150 g cebuli, pokrojonej w 5 mm piórka
- 4 czerwone papryczki chili, świeże, bez gniazd nasiennych, pokrojone w 2 mm plastry
- 40 g oliwy z oliwek
- Voeding
- per 1 porcję
- Calorieën
- 2352.7 kJ / 562.3 kcal
- Eiwitten
- 25.9 g
- Koolhydraten
- 56.6 g
- Vetten
- 26 g
- Verzadigd vet
- 10.6 g
- Vezels
- 4.1 g
- Natrium
- 1431.9 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Pizza sycylijska
2h 5min
Pizza z szynką parmeńską i rukolą
40 Min
Pizza Capricciosa
1h 40min
Pizza pepperoni z pieczarkami
2 Std. 10 Min
Pizza ze szpinakiem i owczym serem
50 Min
Pizza na żytnio-pszennym cieście z sosem pomidorowo-paprykowym
1h 40min
Focaccia z ziemniakami, boczkiem i rozmarynem
2h 50min
Kołaczyki z bryndzą
1h 40min
Gnocchi alla romana
2h
Papryczki jalapeños nadziewane serkiem
1 Std.
Pizza genueńska z cebulą (fugazza)
1 Std.
Penne all'arrabbiata
20 Min