Apparaten en accessoires
Feta-Paprika-Dip
Voorbereiding. 10min
Totaal 10min
8 Portionen
Ingrediënten
-
getrocknete Aprikosen, entsteint50 g
-
rote Paprika (300 g), in Stücken2
-
Griechischer Joghurt (10% Fett)200 g
-
Feta salzreduziert (z.B. von Salakis), in Stücken180 g
-
Schnittlauch in Röllchen4 EL
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 Portion
Eiwitten
5 g
Calorieën
503 kJ /
120 kcal
Vetten
8 g
Koolhydraten
5 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
ESSEN & TRINKEN 2/2017
50 recepten
Duitsland
Duitsland
Misschien vind je het ook leuk...
Frischkäse-Paprika-Dip
10 min
Paprika-Walnuss-Dip
5 min
Paprika-Schafskäse-Dip
10 min
Frischkäse-Kräuter-Dip
10 min
Radieschen-Dip
10 min
Hüttenkäse-Curry-Dip
10 min
Avocado-Dip
10 min
Paprika-Dip
50 min
Kräuterbutter
10 min
Knoblauch-Käse-Creme zum Dippen und Überbacken
10 min
Rucola-Tomaten-Dip
10 min
Honig-Senf-Dip
10 min