Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 gramů červené cibule, na tenké plátky
- 200 gramů třtinového cukru
- 100 gramů balzamikového octa
- 20 gramů medu
- 1 špetka soli, plus extra na osolení ryby
- 1 špetka pepře černého, mletého
- 800 gramů tresky
- 500 gramů vody
- Voeding
- per 4 porce
- Calorieën
- 7188 kJ / 1788 kcal
- Eiwitten
- 130.3 g
- Koolhydraten
- 306.4 g
- Vetten
- 5.3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Chřest na páře se zelenou omáčkou
40 min
Kuřecí prsa s lehkým bramborovým salátem
50 Min
Mořský vlk s bazalkovou salsou a bramborami
40 min
Bílý chřest s jogurtovým přelivem à la holandská omáčka
1 godz.
Losos s pórkem a bylinkami
35min
Francouzské máslo Montpellier
Geen beoordelingen
Treska v soli se smetanovým kaviárem
20 Min
Bezvaječné těstoviny
1hod. 35min
Quinotto s krevetami a chřestem
30 min
Vejce se smetanou v lososovém lůžku
20 Min
Marinované krevety
1 Std. 10 Min
Bramborové pyré s hráškem a mátou
45 min