Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 gramů červené cibule, na tenké plátky
- 200 gramů třtinového cukru
- 100 gramů balzamikového octa
- 20 gramů medu
- 1 špetka soli, plus extra na osolení ryby
- 1 špetka pepře černého, mletého
- 800 gramů tresky
- 500 gramů vody
- Voeding
- per 4 porce
- Calorieën
- 7188 kJ / 1788 kcal
- Eiwitten
- 130.3 g
- Koolhydraten
- 306.4 g
- Vetten
- 5.3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Žampióny plněné listovým špenátem
40 Min
Kukuřičná krémová polévka
25 Min
Losos v mandlové strouhance s chřestovými tagliatelle
35 Min
Fazolové lusky s bramborami a tymiánovým máslem
50 Min
Chřest s rýží a citrónovou omáčkou sabayon
1 Std.
Chřest na páře se zelenou omáčkou
40 Min
Treska s bramborami, kapustou a pomerančovou omáčkou
1 Std.
Losos ve smetanové omáčce se žampiony
50 Min
Treska s citrusovým máslem
50 Min
Penne se slávkami
1h 5min
Losos s balzamikovým octem a cuketovými nudlemi
25 Min
Losos na fenyklu s brokolicí v páře
30 Min