Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
P/ ralar
- 180 g sobras de pão partido em pedaços
Puré
- 1000 g batata (de casca vermelha p/ fritar) cortada em pedaços pequenos
- 1 ½ c. chá de sal
- 280 g leite
- 1 pitada de pimenta
- 1 pitada de noz-moscada
Recheio
- 30 g azeite
- 100 g cebola
- 1 dente de alho
- 80 g cenoura
- 10 g salsa
- 200 g carne de vaca p/ guisar cortada em cubos pequenos
- 15 g vinho tinto
- 1 c. chá de sal
- 1 pitada de pimenta
- 80 g tomate em pedaços
- 10 g farinha
Montagem
- Farinha q.b. p/ panar
- 2 ovos batidos p/ panar
- Óleo q.b. p/ fritar
- Voeding
- per 1 unidade
- Calorieën
- 752.9 kJ / 180 kcal
- Eiwitten
- 7.6 g
- Koolhydraten
- 26 g
- Vetten
- 5.2 g
- Verzadigd vet
- 1.1 g
- Vezels
- 3 g
- Natrium
- 629 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Empadão de carne
1 Std. 20 Min
Lasanha de frango e espinafres
1 Std. 40 Min
Escalopes com alcachofra e molho de limão
45min
Almôndegas de porco
1h 30min
Empadão de peixe
1h 15min
Lombinho en croûte
10 Std. 15 Min
Arancini com recheio de carne picada
1h 15min
Guisado de frango – na quiche
3sa 20 dk
Hambúrguer de borrego e feta
30min
Empadão de arroz e carne
1h 15min
Coxinhas de frango sem massa
1h
Argola de carne picada
1 Std. 40 Min