Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
P/ ralar
- 180 g sobras de pão partido em pedaços
Puré
- 1000 g batata (de casca vermelha p/ fritar) cortada em pedaços pequenos
- 1 ½ c. chá de sal
- 280 g leite
- 1 pitada de pimenta
- 1 pitada de noz-moscada
Recheio
- 30 g azeite
- 100 g cebola
- 1 dente de alho
- 80 g cenoura
- 10 g salsa
- 200 g carne de vaca p/ guisar cortada em cubos pequenos
- 15 g vinho tinto
- 1 c. chá de sal
- 1 pitada de pimenta
- 80 g tomate em pedaços
- 10 g farinha
Montagem
- Farinha q.b. p/ panar
- 2 ovos batidos p/ panar
- Óleo q.b. p/ fritar
- Voeding
- per 1 unidade
- Calorieën
- 752.9 kJ / 180 kcal
- Eiwitten
- 7.6 g
- Koolhydraten
- 26 g
- Vetten
- 5.2 g
- Verzadigd vet
- 1.1 g
- Vezels
- 3 g
- Natrium
- 629 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Lombinho de porco recheado e puré de aipo e batata
55min
Bolacha gigante
4h 15min
Timballo de carne e ovo
Pas d’évaluation
Rolinhos de frango com molho de pimento e manjericão
8 godz. 40 min
Rechina
Pas d’évaluation
Guisado de vitela coberto
3h 30min
Peitos de frango com espumante e legumes gratinados
1 godz. 5 min
Rolo de peru recheado
1 godz. 15 min
Frango à espanhola com arroz de azeitonas
35 min
Vitela tonnata
50 min
Guisado de perú coberto
1 godz. 5 min
Canelones de salsicha e espinafres
1 Std.