Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
榛果蛋白霜
- 葵花油, 少許,刷油用
- 250 克 細砂糖
- 150 克 帶皮榛果
- 5 顆 蛋白
- 1 大匙 白葡萄酒醋
內餡
- 75 克 太妃糖
- 1 根 香蕉 (約120克)
- 100 克 鮮奶油 (脂肪含量約30-40%), 冷藏
裝飾
- 100 克 黑巧克力(可可含量50%), 切成小塊
- 80 克 鮮奶油 (脂肪含量約30-40%)
- 1 茶匙 天然香草精
蛋糕組合
- 50 克 黑巧克力
- 35 克 去皮榛果, 先以烤箱烘烤
- Voeding
- per 1 片
- Calorieën
- 1461 kJ / 349 kcal
- Eiwitten
- 6 g
- Koolhydraten
- 34 g
- Vetten
- 21 g
- Vezels
- 2.2 g