香蕉太妃榛果蛋白霜蛋糕

香蕉太妃榛果蛋白霜蛋糕

Geen beoordelingen
Voorbereiding. 30min
Totaal 3u. 15min
12 片

Ingrediënten

榛果蛋白霜
  • 葵花油 少許,刷油用
  • 細砂糖
    250 克
  • 帶皮榛果
    150 克
  • 蛋白
    5 顆
  • 白葡萄酒醋
    1 大匙
內餡
  • 太妃糖
    75 克
  • 香蕉 (約120克)
    1 根
  • 鮮奶油 (脂肪含量約30-40%) 冷藏
    100 克
裝飾
  • 黑巧克力(可可含量50%) 切成小塊
    100 克
  • 鮮奶油 (脂肪含量約30-40%)
    80 克
  • 天然香草精
    1 茶匙
蛋糕組合
  • 黑巧克力
    50 克
  • 去皮榛果 先以烤箱烘烤
    35 克

Moeilijkheidsgraad

gemiddeld


Voeding per 1 片

Eiwitten 6 g
Calorieën 1461 kJ / 349 kcal
Vetten 21 g
Vezels 2.2 g
Koolhydraten 34 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...