杏仁香草蛋糕

杏仁香草蛋糕

Geen beoordelingen
Voorbereiding. 35min
Totaal 2u.
12 片

Ingrediënten

杏仁蛋糕
  • 奶油 少許,刷油用
  • 杏仁碎片
    50 克
  • 帶皮杏仁果
    220 克
  • (每顆約53-63克)
    4 顆
  • 蛋黃
    3 顆
  • 細砂糖
    250 克
  • 低筋麵粉
    30 克
  • 泡打粉
    1 ¼ 茶匙
  • 肉桂粉
    1 茶匙
香草糖霜
  • 蛋白
    3 顆
  • 細砂糖
    140 克
  • 1 小撮
  • 天然香草精
    ½ 茶匙
  • 奶油 室溫軟化、切塊
    100 克

Moeilijkheidsgraad

gemiddeld


Voeding per 1 片

Eiwitten 10 g
Calorieën 1648 kJ / 394 kcal
Vetten 23 g
Vezels 2.7 g
Koolhydraten 36 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...