Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La pâte brisée
- 250 g de farine de blé, et un peu pour le moule
- 125 g de beurre doux, et un peu pour le moule
- 40 g de sucre en poudre
- 1 c. à café bombée de sucre vanillé maison
- 50 g de lait
- 1 pincée de sel
La garniture au fromage blanc
- 500 g de fromage blanc nature lisse
- 100 g de crème fraîche épaisse, 30% m.g. min.
- 3 œufs
- 40 g de fécule de maïs
- 135 g de sucre en poudre
- 1 c. à café bombée de sucre vanillé maison
- Voeding
- per 1 part
- Calorieën
- 2083 kJ / 498 kcal
- Eiwitten
- 11.5 g
- Koolhydraten
- 52.9 g
- Vetten
- 26.4 g
- Vezels
- 1.6 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Dampfnüdle (petits pains au lait vapeur)
3 Std.
Gâteau au vin rouge
1 Std.
Spätzles aux girolles
50 Min
Fleischschnacka (pâte à nouille garnie de viande)
1h 10min
Gâteau aux quetsches
45 Min
Soupe de quetsches et glace à la cannelle
12 Std. 45 Min
Manneles
1 Std. 30 Min
Tarte au fromage blanc et coulis de fruits rouges
1h 15min
Streusel
2h
Tartelettes aux quetsches
45 Min
Kougelhopf (Bruno Dinel)
2h 45min
Kougelhopf
2h 55min