Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Auflauf
- 100 g Gruyère Käse, in Stücken
- 850 g Wasser
- ½ TL Salz
-
1
geh. TL Gewürzpaste für Fleischbrühe, selbst gemacht
of 1 Würfel Fleischbrühe (für 0,5 l) - Butter zum Einfetten
- 200 g Gabelspaghetti
- 300 g Kartoffeln, in Würfeln (ca. 2 cm)
- 150 g Speckwürfel
- 150 g gekochter Schinken, in Würfeln (1 cm)
Guss und Fertigstellung
- 70 g Milch
- 1 TL Salz
- 3 Eier
- 1 Bund Schnittlauch, in Röllchen
- 2 EL Paniermehl
- 25 - 30 g Butterflöckchen
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 2197 kJ / 525 kcal
- Eiwitten
- 28 g
- Koolhydraten
- 41 g
- Vetten
- 26 g
- Vezels
- 3.9 g
Alternatieve recepten
Express-Auflauf "Schwyz"
1 Std. 10 Min
Überbackene Frühkartoffeln mit Schinken und Erbsen
1u. 20min
Spaghettipizza
55 Min
Nudel-Gemüse-Auflauf
1u.
Nudelauflauf mit Leberkäse und Spiegelei
1h 25min
Pikanter Scheiterhaufen
1u. 20min
Spaghetti-Omelette mit Tomaten-Oliven-Sauce
1u.
Tomatenreis mit gekochtem Schinken
40min
Kartoffelauflauf mit Cabanossi
1u. 15min
Kartoffelauflauf Leipziger Allerlei
1u. 20min
Brot-Leberkäse-Auflauf
1u.
Erbsen-Express-Auflauf
1 Std. 10 Min