Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 Bund Petersilie, ohne Stiele
- 150 g Zwiebeln, halbiert
- 30 g Öl
- 1 TL Paprika rosenscharf
- 400 g rote Paprika, in Stücken
- 300 g Tomaten, geviertelt
- 40 g Tomatenmark
- 40 g Mehl
- 300 g Wasser
-
1
geh. TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
of 1 Würfel Gemüsebrühe (für 0,5 l) - 50 g Mais, aus der Dose, abgetropft
- 50 g Silberzwiebeln, abgetropft
- ½ TL Zucker
- ½ TL Salz
- ½ TL Pfeffer
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 393 kJ / 94 kcal
- Eiwitten
- 2 g
- Koolhydraten
- 11 g
- Vetten
- 4 g
- Vezels
- 3.2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Currywurst-Sauce à la Sansibar
30 dk
Reibekuchen
45 Min
Currysauce
40 dk
Schaschlikspieße aus dem Varoma
1h 10min
Apfelpfannkuchen
30 dk
Gyros-Frikadellen mit Zaziki
30 dk
Cevapcici mit Djuvec-Reis
1h 10min
Bunte Gemüseplatte (炒五色蔬菜)
45 Min
Dicke Bohnen mit Kartoffeln und Mettwurst
1h 10min
Rindfleischsuppe mit Markklößchen
2 Std.
Speck-Zwiebel-Sahne-Dressing
10 dk
Currywurst mit Sansibar Currysauce
30 dk