Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Ciasto
- 180 g wody
- 1 jajko
- 100 g smalcu, pokrojonego na kawałki
- 250 g mąki pszennej, plus dodatkowa ilość do oprószenia blatu
-
250
g semoliny z pszenicy durum
of 250 g mąki krupczatki - 1 szczypta soli
Nadzienie
- 10 g skórki z cytryny, ekologicznej, bez białych błonek, pokrojonej na kawałki
- 300 g sera pecorino, pokrojonego na kawałki
- oliwa z oliwek, do głębokiego smażenia
- miód, ilość do polania
- Voeding
- per 1 porcję
- Calorieën
- 1514 kJ / 361 kcal
- Eiwitten
- 14.8 g
- Koolhydraten
- 37.9 g
- Vetten
- 17.2 g
- Vezels
- 1.1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
"Bałagan w Eton" z owocami sezonowymi
2hod. 30min
Sorbet rabarbarowo-truskawkowy
10 Min
Lody miodowo-figowe z kozim serem
13h
Grzanka z serkiem, kawiorem i surówką z rzodkiewki
25min
Kremowy serek z jogurtu marynowany w oliwie
12 Std. 15 Min
Gofry a'la frittata
1h 20 min
Gnocchi alla romana
2h
Litewskie bliny pszenno-owsiane
1h 10min
"Dżem" bekonowy
1h 20 min
Placki z chleba z sosem czosnkowo-ziołowym
50 min
Pierogi z grzybami i karpiem
2h 35min
Ciasto śliwkowe z polewą bezową
2 Std. 10 Min