Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Ciasto
- 180 g wody
- 1 jajko
- 100 g smalcu, pokrojonego na kawałki
- 250 g mąki pszennej, plus dodatkowa ilość do oprószenia blatu
-
250
g semoliny z pszenicy durum
of 250 g mąki krupczatki - 1 szczypta soli
Nadzienie
- 10 g skórki z cytryny, ekologicznej, bez białych błonek, pokrojonej na kawałki
- 300 g sera pecorino, pokrojonego na kawałki
- oliwa z oliwek, do głębokiego smażenia
- miód, ilość do polania
- Voeding
- per 1 porcję
- Calorieën
- 1514 kJ / 361 kcal
- Eiwitten
- 14.8 g
- Koolhydraten
- 37.9 g
- Vetten
- 17.2 g
- Vezels
- 1.1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Nugat
3h 15min
Deser kokosowo-pistacjowy
1 Std. 5 Min
Prowansalski baton z migdałami i miodem
4 godz. 40 min
Fondue malinowe z biszkoptami
25min
Pomarańczowy krem angielski
2u. 30min
Chlebki guttiau
2u. 30min
Libańskie chlebki z zatarem i sałatką z kaszy pęczak
2 Std. 20 Min
Florentynki
2u.
Ciastka bezowe "Sokoły"
2u. 30min
Bhapa doi - bengalski deser jogurtowy
1h 40min
Mus kawowy (bez cukru)
1h 15 min
Roladki po prowansalsku (Alouettes)
1u. 30min